Dansschool
                Grijsbach

Wanneer je kan lopen, kan je dansen en wij leren je het maatgevoel.

Stijldansen bij Dansschool Grijsbach is een leuke manier van ontspannen, bewegen, mensen ontmoeten en een gezellig avondje uit.

Wij zijn al meer dan 37 jaar actief in Sleeuwijk.Dansen is plezier voor twee!

De kracht van stijldansen bij Dansschool Grijsbach is vooral plezier en gezelligheid. Naast dat het dansen ontzettend gezond is voor lichaam en geest, is het ook nog een heerlijk avondje uit met je (dans) partner om lekker te bewegen op muziek en nieuwe mensen te ontmoeten.

Uit onderzoek blijkt dat dansen je hoofd leeg maakt, waardoor je beter kunt ontspannen van de dagelijkse stress van studie, werk of . . . Het stresshormoon cortisol neemt af en het stofje endorfine, beter bekend als het gelukshormoon, komt vrij tijdens het dansen.
Uit een ander onderzoek blijkt dat dansen de creativiteit een boost geeft en dat het een positieve impact heeft op de hersengebieden als we ouder worden. Met andere woorden: dansen kan het proces van ouder worden vertragen. Alle reden dus om vaak met de voetjes van de vloer te gaan!

Dansschool Grijsbach start op 24 september 2024 in Bolderik te Sleeuwijk met de nieuwe lessen. Onze stijldanslessen zorgen ervoor dat iedereen kan leren dansen op zijn eigen niveau. Met veel passie en enthousiasme zorgen wij ervoor dat je samen (of alleen) leert dansen en nemen we je elke week mee in de gezellige en romantische wereld van het stijldansen.

Ben je opzoek naar een leuke hobby voor jou en je partner?
Doe op dinsdagavond 24 september 2024 mee met onze gratis en vrijblijvende proefles om 20:15 uur in de Bolderik te Sleeuwijk.
Je zult zien dat het leuk is, waarna je verstelt zult staan hoe snel je de (eerste) stappen van de dansen onder de knie hebt.

Tijdens de feesten en het dansexamen vragen wij om gepaste kleding te dragen. Geen spijkerkleding en/of gymschoenen.